Caster |
06-02-2012 06:55 PM |
حصريا | Dances Seller | بيبيع جميع أنواع الدنسات | لسورس 5165 | فقط من Eng.Prtega
بسم الله الرحمن الرحيم
أقدم لكم اليوم أن بى سى بيبيع أنواع الدنسات ب 5K سى بى اس
صور
عفواً لايمكن عرض الروابط إلا بعد الرد على الموضوع
هنفتح ملف NPCDialog.cs
ونضيف الكود الجديد دة
كود PHP:
#region DvD dances seller case 11447788: { if (Control == 0) { GC.AddSend(Packets.NPCSay("I can sell u some dances but u gotta pay meh some cps!")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 2 - 5K Cps", 2)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 3 - 5K Cps", 3)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 4 - 5K CPs", 4)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 5 - 5K CPs", 5)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 6 - 5K CPs", 6)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 7 - 5K CPs", 7)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Dance 8 - 5K CPs", 8)); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Just passing by.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(15)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); }
if (Control == 2) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725018); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } } if (Control == 3) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725019); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } }
if (Control == 4) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725020); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } } else if (Control == 5) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725021); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } } else if (Control == 6) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725022); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } } else if (Control == 7) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725023); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish());
} else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); } } else if (Control == 8) { if (GC.MyChar.CPs >= 5000) { GC.MyChar.CPs -= 5000; GC.MyChar.AddItem(725024); GC.AddSend(Packets.NPCSay("Here you are.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("Thanks.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish());
} else { GC.AddSend(Packets.NPCSay("You don't have enough Cps.")); GC.AddSend(Packets.NPCLink("I see.", 255)); GC.AddSend(Packets.NPCSetFace(N.Avatar)); GC.AddSend(Packets.NPCFinish()); }
}
break; } #endregion
وبعد كدة نفتح NPCs.txt
ونضيف دة
كود PHP:
11447788 1200 2 0 1002 465 388
ومبروك عليك النى بى سى.
والسلام ختام عفواً لايمكن عرض الروابط إلا بعد الرد على الموضوع
[/QUOTE]
|